Nya böcker= Luktar gott?

Har suttit och pluggat idag, balnd annat läst i min nya farmakologibok.
Den luktar bajs.
Blä, vill knappt läsa i den mer , men jag måste, jobbigt dilemma. haha
undrar vad de gjort med boken, den där tjejen ska vi skoja med tänkte de nog.
För gott luktar den inte!

I feel so lost.
Kontrasternas dag.

 

Jag har en tavla hemma hos mig, som jag köpte för jag tyckteatt den var söt.

Den är lite djup också. Tavlan illustrerar en liten flickamitt i en stor stad, vid henne finns det tre tavlor, de första med ett pillerav okänd substans i, den andra en tavla med vita snören lindade runt ett papperoch den sista, helt vit och blank.

I vänstra hörnet längst ned, är det en bild med afrikanskabarn och blommor följt av texten ”This is a place of hope” och under flickanfinns texten ” I feel so lost”.

 

Har suttit och smsat med en nyfunnen vän och ställde fråganDo u miss home? Jag undrar om jag inte ställde frågan till mig självegentligen, kvällen känns dock skön även om den varit lite sorglig, det var skönt att få gråta lite ikväll.

För ibland känner jag mig nog lite som flickan i tavlan, vilse, ibland vet jag knappt vart hemma är. Ikväll var ett sånt tillfälle.

Kan inte ni ibland känna att ni saknar något, men kan inte riktigt sätta fingret på vad, då vänder jag mig iaf oftast mot Dig och inser ofta att jag varit i min egna lilla värld. 

Men när jag känner de här känslorna med att vart är mitt hem, så undrar jag även vart mitt "this is a place of hope" är . Jag drömmer ofta om att åka över det stora havet, och att jag på någotvis skulle leva lycklig alla mina dagar där. 

Innerst inne vill vi väl bara betyda något för någon kanske.

 

 

 

Do you miss home?

 

 


Exponera mera och Niklas 32.


Nu har jag hittat en supebra examensklänning tror jag , fin skärning och bra neutral beige-aktig färg som kommer "matcha" (ehh) till det "fina" gula bandet vi kommer ha på oss! Så kan jag ha mina färgglada platåskor till med så blir det ganska så awesome! NI kan inte se hur den ser ut, bara jag, när det är mörkt ute får man exponera för egen hand. Tyckte det blev coolt=)

Förresten, nu var det bingo på jordbrovallen, Niklas 32 någon? och en limosine körde i Max drive thru, nu är det sommar.

              

BINGO!

Bildbevis, vi är såå tighta.


fashion bridge
coolaste kvällen på länge! mucho gusto! 150 meter catwalk under bar himmel.
Så hann jag tidigare på dagen med att grilla lite i Vilhelmsro också.

finaste!

snygga bejbs  här äts det! 


Har haft en finfin helg, som jag vill minnas.

Alltså helgen var så bra, hände massa saker hela tiden, tummen upp!
Tidig fredags morgon kom jens från helsingborg pigg som en lärka, jag däremot var så trött och sluddrig så han trodde jag var full, rolig start på dagen, frukost på IKEA med alla truckförare, rekommenderas!
Dagen fortsatte med plugg och lunch med Mia + Chicagogänget på Napoleon, jag var nyttig och tog en GI-sallad medan de andra glufsade i sig massa skräp hahah skoja.
Lugnt kväll sedan efter ett halvmesigt pass med Mia på friskis, jag gick igång på en dansbandslåt...

Lördagen kom igång med lite shopping på Åhlens, ett par strumpbyxor med söm på baksidan blev resltatet. Därefter gick jag på Streetdance, sjukt kul! Fortsatte på vår newstyle hiphoplåt med Missy Elliot + lite uppvärmning med stilen house som var helt hysteriskt, men väldigt roligt. 
Därefter stressade jag som en galning för att hinna till vilhelmsro på lite barbeque med de kära internationals'en, soyakorv och grillspett tiggde jag till mig, mkt trevligt sällskap. Träffade bla två trevliga killar en från USA o en från Belgien.
Sen for jag som en blixt till Mia, vi checkade Robinson för att sedan bege oss till catwalken på bron! WOHO what a night säger jag då! så coolt att ha fashion showen på bron, och lazee gjorde min kväll med sitt framträdande. Showen tog slut framåt 11snåret, så när vi kommer hem till mia ser vi Norge vinna, peppar med Lazee och lite gamla goa 90-tals hits såsom Hypnotized med Notorious BIG. Kåren blev sista anhalt där efterfesten var, grymt snygga männsikor där och träffaade många trevliga kids och det största haha, Lazee kom fram och gav Mia o mej varsin kindpuss WOHO hahah. Han tackade typ för att vi tagit kort på honom=)
Innan vi hann komma hem kaxade Mia med Daniel westling look-a-liken som var hur skön som helst, hon är hård den tjejen, men det var kul " ehh såg det ut som jag tänkte efter när jag sa efterfest eller?" MIA-> "Du kom på det nu". 

Söndagen avsutade i lugn gemak, sov väldigt mkt, mötte upp saraelin + vänner, mik o em och åt pizza på evergreen. 
Och idag är det tisdag!
PUSS o kram från en glad HANNA.

Ska lägga upp bilder sedan.. på mej o Lazee bland annat=) vilken  cliff-hanger.
Halo/Gloria


Fick detta tips igår, bra låt på annat vis, gillar det. Blir fint på svenska, skulle varit Beyoncè som sjöng bara=P

Reflektion angående katten i mitt trapphus.

Den här söta katten brukar va i mitt trapphus ibland, bunden, för det är en innekatt.
Den brukar vilja smita in till mig, den är så nyfiken och vill se världen. 
När ytterdörren är öppen brukar den springa ut på gräsmattan och leka, den är då i riktiga världen.
Den har det säkert bra i livet, är omtyckt och så vidare, men var det här allt kanske den frågar sig, vill rymma och se världen som den kanske var meningen att vara.


Nu springer jag ut och leker.


Jag vill, jag vill!

Gah, idag har jag känt värsta suget efter USA, jag vill tillbaks kanske inte till Chicago i första hand men jag vill dit!
Har kollat lite på Dream Center i Los Angeles, vore så kul och få göra nån nytta och hjälpa till, åh vilken dröm alltså, såg att de fanns i New York också, fatta kul!!! 
Hoppas även fortfarande på Botswana men mannen, på internationella kontoret är så flummig ibland.
Känner inte ni ibland att, " Jag borde vara någon annastans just nu", den känslan har jag just nu, men jag antar att jag får acceptera vissa perioder i livet som måste klaras av.

Jag har så mycket att ge känner jag, jag vill jag vill!!!!!!!
Nu känner jag mig lite som ett barn.

Förresten Malena Ernman kommer inte med i finalen, det är vad jag tippar på, seg låt alltså!

Go kväll.

I din blick jag står.

Då har en ny måndag passerat,hade tänkt göra en massa saker men gick mest och strosade runt på stan ochtittade in en sväng hos mina darlings emelie o mikaela.

Förra veckan var jag och hälsadepå i Göteborg från onsdag kväll till söndag kväll.

Så kul att leva storstadsliv medSara i några dagar. Vart jag än gick blev jag helt förvånad typ, men är vi härnu, allt är så nära från saras place. Hon bor verkligen mitt i smeten, me likeyalot. Göteborg bjöd på plugg på humanisten, häng med saras klassisar, som varhur sköna som helst! Vi satt och stekte på avenyn under en värmelampa, usch detvar olidligt nästan men jag skrattade som bara den. Besök i Saronkyrkan, där vihookade up med anneli mfl, kul! Mkt shopping, och söndagen avslutades medlägenhetsvisning till en undulatälskande tjej, besök i matteuskyrkan med brorDavid, där gudstjänsten var anpassad till barn denna vecka..=) det varbarnvälsignelse.. roliga ungar, de började slåss uppe på scenen och var sombarn är, oförutägbara!

 

Nu är det Jönköping som gällerigen, får se hur länge det varar här. Snart tar jag examen i alla fall, ser jagfram emot! Jag är så duktig tycker jag, sen gäller det att kämpa i sommar påjobbet. Puh blir alldelse matt bara jag tänker på det, tror det kommer blitufft.

 

Har börjat lyssna på Stighult en del nu, gah gillar texterna så mkt och musikenwoho! David är så duktig han med, tänk at kunna skapa musik sådär, vilken gåva.

 

Du som hör bön jag ber, tagmig i din hand

Du som vill ge mig frid, jagkastar mig i din famn

Jag kastar mig i din famn.

 


Trouble in Paradise.

Jaha då blev det jag som stod för ramaskrin i huset. Jag bor i en bostadsrättsförening och vi har städdag i trädgården på lördag. Detta har jag inga problem med, men nu har jag planerat att åka till Göt-la-borg från onsd.kväll till söndag, så känns ju lite dumt att åka hem bara för städdagen.
Men nu tog jag tjuren i hornen i alla fall när jag hörde min grannes stämma plus damen med kollen i huset. det gick så bra så för min granne, ska olja in soldäcket på måndag istället, det känns som en överkomlig uppgift må jag säga.
Det roliga var att "damen med kollen" såg helt sur ut när hon hörde att jag ej skulle delta, sanna mina ord det är viktiga grejer! Så nu går nog snacket om den lilla svikarn  i lgh 2.. ME!

soldäcket jag ska olja in, hilfe!

Idag fick jag och min vän Mia även beskedet att vi inte fick nåt stipendie till MFS:en, känns tråkigt, plus att det hade varit skönt att veta vad vi skulle göra i höst med. Hade nästan väntat mig detta besked, oddsen var ju inte så stora med 4 stipendier tillgängliga på 17 sökande. Damn. Men det finns väl nån chans kvar antar jag att få åka, vi ska göra några efterforskningar med den internationella kontakten på skolan, sen får vi se om det går att slingra sig in någonstans=)

Hoppsan sa, jag är gla iallfall.. men lite besviken ska jag erkänna. Hoppas på de halmstrån som finns kvar!=)
Jag lever på hoppet!

Nu ska jag till Maxi tänkte jag, en ståtlig affär här i Jönköping.
See u later alligator!MEN ÅÅÅÅÅ!

Nu blev jag faktiskt lite irriterad. Drar jag till mig alla nördar i hela världen eller.
Sitter på bibblan och det är typ helt tomt. Hade en hel avdelning för mig själv, så bra tänkte jag och spelade lite skön musik på låg nivå...
Tills det kommer en säkerligen vänlig själ som jag råkade hälsa på av reflex förut när han gick förbi, och nu måste han absolut sitta brevid mig! oj jag tror att jag ska sätta mig två meter från henne för det finns ju så lite stolar och välja på.. inte.
Så nu kan jag inte spela någon musik plus att jag har en störande skugga i ögonvrån.

Skit bibbla. Och nej nu möttes våra blickar, han sitter och glor på mej också!!!

HAHAHA

fy. 
RSS 2.0